MEM.PET(mempet) – новий алгоритм вивчення англійської мови

20:43 /  Советы, Статьи
английский

Мене звати Настя, мені 24 роки і віднедавна мій рівень англійської мови зріс до Intermediate. Я можу читати книги, перекладати сама (іноді користуючись словником) повільно розмовляти з носіями англійської мови, розумію тексти пісень, і дивлюсь окремі англомовні фільми.
Для мене було загадкою те, як можна з нуля вивчити нову мову, адже ще 4 місяці тому я зовсім не знала англійської, могла тільки рахувати до 10, казати “Гуд морнінг”, “Хай” і “Сенкью”.
В квітні усіх нас порадували звісткою про безвізовий режим, який вступить в силу з червню Саме тоді я поставила собі за мету – вивчити базову англійську до того часу і потім спокійно кататись все літо Європою.
Одразу записалась на одні із курсів англійської мови в Києві. Тест на знання мови навіть не проходила, бо точно знала, що у мене Starter (Beginer).
Курси мені сподобались одразу. В групах було до 8 людей і викладач кожному встигав приділити увагу. До того ж, алгоритмів вивчення англійської мови нам запропонували масу!
1. Ми займаємось тричі на тиждень в класі, а ще я щодня зависаю в MEM.PET (нижче поясню що це).
2. У кожного з групи є підручник та зошит відповідного рівня – це була основа, з якої ми брали максимум – граматику та письмо.
3. Кожен наш урок починався з обговорення англійською мовою, де ми могли проявити свої навики та нові знання. Заборонялося в стінах школи розмовляти будь-якою іншою мовою, окрім англійської.
4. Ми дивилися багато фільмів англійською як на уроках, так і вдома.
5. Ми багато читали вголос, перекладали книги вдома, вивчали на пам’ять вірші та пісні!
6. Користуємось додатком MEM.PET (mempet). Як нам пояснили викладачі – це перший український лінгвістичний стартап, розроблений спеціально для мовних курсів. Вже майже 20 київських курсів англійської користуються цим додатком, і наша школа одна із них. Досить цікавий ресурс для вивчення мови. Завантаження додатка платне, але воно входило в вартість курсів. Директор курсу дає доступ для кожного студента індивідуально і набір слів і тем там теж підбирається окремо для кожного рівня і навіть для кожного студента.
Так як додаток працює офлайн, то я навіть в метро в нього граю. Чому граю? Бо вивчення слів проходить в формі гри. Є звукове і зорове вивчення. Одним словом – круто! Це ще один великий плюс моїй школі.
До кінця літа маю мету вийти на рівень Upper Intermediate. А зимою хочу відвідати Штати.
Знаючи англійську мову, маю більше можливостей розвиватись та подорожувати!

Метки:

Архивы

Июль 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Июн   Авг »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

При копировании материалов активная ссылка на сайт обязательна. KratkoNews.com (Кратко) © 2012-2022.