Місце, де збирається родина, має бути затишним

19:40 /  Статьи
кухня

Що таке кухня? Це – магічне місце, де сирі продукти перетворюються на делікатеси. Однак, разом із тим, це – приміщення, де щовечора збирається родина. Тут ми готуємо, тут ми споживаємо приготоване, і тут же ми ділимося чимось особистим з найріднішими. Саме тому так важливо, аби усі члени почувалися на кухні комфортно й затишно. І, як свідчить практика, зовсім не останню роль у цьому відіграє кухонний гарнітур.

Будь-якого кольору, стилю та розміру

Таким чином, перше, що ви маєте зробити перед тим, як купувати меблі для кухні, – це розпитати кожного члена родини про його особисті вподобання щодо стилю та кольору майбутнього гарнітуру. Звісна річ, навряд чи це виявиться спільним для усіх. Однак дійти згоди треба обов’язково.

Отже, для гарнітура у класичному стилі характерні строгі лінії, спокійні тони і відсутність будь-яких надмірностей. Меблі такого напрямку, як правило, виготовляються з натурального дерева. Однак сьогодні можна знайти також комбіновані кухонні вироби в стилі «класика»: фасад – дерев’яний, а корпус – з ламінованих ДСП. Широкий асортимент подібних моделей представлений у каталозі Студія Ваніль. Тут же ви можете замовити гарнітур будь-якого кольору, напрямку та розміру – виходячи з ваших власних уявлень про кухню вашої мрії, а також відштовхуючись від габаритів конкретного приміщення. Кухні на замовлення – це унікальні, неповторні меблі, зроблені спеціально для вас.

Гарнітури в стилі «модерн» відрізняє високий ступінь функціональності. Вони дуже зручні і, можливо, тому знаходяться останнім часом на піку популярності.

«Хай-тек» – це мікс металу, скла і глянцевих поверхонь. У таких меблів маса шанувальників серед любителів усього оригінального і сучасного.

Кухні а-ля «кантрі» також мають своїх фанатів. Адже подібні моделі виглядають дуже затишно. До того ж, вони зручні у використанні та функціональні.

Про якість фурнітури свідчить її зовнішній вигляд

Ручки та інша фурнітура не менш важлива. Саме завдяки фурнітури гарнітур здобуває довершеного вигляду. Але гармонійне поєднання з рештою деталей інтер’єру – не єдине, що від неї вимагається. Зручність та висока якість теж обов’язкові.

Як зазначають фахівці, ручки з металу є універсальними. Вони допомагають підкреслити майже будь-який стиль. Однак для кожного направлення існують свої тонкості. Скажімо, ручки «під золото» не підійдуть для «хай-теку», а хромовані – для «модерну». Проте, якщо ви обираєте гарнітур на замовлення, вам не доведеться турбуватися ані про якість самих меблів, ані про фурнітуру – все буде так, що комар носа не підточить.

Архивы

Апрель 2018
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар   Май »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

При копировании материалов активная ссылка на сайт обязательна. KratkoNews.com (Кратко) © 2012-2022.