Важливість КТ і особливості сучасних КТ-апаратів, таких як Aquilion ONE GENESIS Edition

23:21 /  Статьи
Aquilion ONE GENESIS Edition

Комп’ютерна томографія — самий передовий і технологічний спосіб діагностики, який дозволяє з великою точністю поставити діагноз пацієнтові, який звернулася за медичною допомогою. Щороку обладнання для томографії оновлюється, щоб забезпечити найкращі результати і більш об’ємне зображення. Остання досконала розробка — апарат КТ Aquilion ONE GENESIS Edition, розроблений компанією Toshiba.

Як проводиться комп’ютерна томографія

Перед початком дослідження пацієнт повинен позбутися всіх металевих предметів, не зайвим буде, якщо він буде перебувати в спеціальному лікарняному одязі. Для процесу він розміщується на спеціальному столі і оператор пристрою спілкується з ним за допомогою гучного зв’язку з іншої кімнати. Для безпеки між кімнатами встановлюється броньоване скло.

Для кращого результату хворому необхідно затримати дихання і не рухатися, поки уздовж тіла будуть проходити рентгенівські промені. Саме дослідження проходить швидко, без особливого дискомфорту для пацієнта і гарантує найдетальнішу графічну інформацію.

Особливості КТ апарату Aquilion ONE GENESIS Edition

Aquilion ONE GENESIS Edition від Toshiba — сама остання розробка японського бренду, яка провадить електроніку. Його докладний технічний опис можна дізнатися на сторінці https://www.canon-medical.com.ua/ua/products/tomografiya/aquilion-one-genesis/, сайті продажу сучасного медичного діагностичного обладнання.

Aquilion ONE гарантує зниження одержуваної дози опромінення пацієнта до 84,6%, адже всі знають, як цей фактор дуже важливий. Також в ньому покращено висококонтрастне дозвіл.

Серед інших особливостей — зображення натуральних розмірів, 640 зрізів за кожне обертання, 78 см апертуру гентрі, 315 кг вантажопідйомність столу.

Aquilion ONE GENESIS Edition

Області застосування КТ

  • Череп і головний мозок (травми, пухлини, патології, інсульти);
  • Червна порожнина (пухлини, кісти, абсцеси);
  • Легкі (пухлини, стан судин, патології);
  • Хребет (захворювання і травми);
  • Нирки (болі, нетримання, кісти, рак);
  • Грудна клітка (всі внутрішні органи грудної клітини, серцево-судинна система, молочні залози, лимфосистема);
  • Таз;
  • Щелепа.

Важливість наявності КТ для кожного медичного закладу

КТ повинна бути в кожному медичному закладі України. На жаль, велика вартість обладнання часто непідйомна для державних клінік, особливо в провінційних містах, селах. Проте, приватні клініки досить охоче інвестують в покупку такої техніки, завдяки якій можна точно ставити діагноз і надалі успішно проводити операції.

Статус будь-якого медичного центру автоматично підвищується, якщо в ньому є таке складне медичне обладнання.

Архивы

Сентябрь 2018
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Авг   Окт »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

При копировании материалов активная ссылка на сайт обязательна. KratkoNews.com (Кратко) © 2012-2022.