Лазерна епіляція. Опис процедури та основні протипоказання.

21:46 /  Женский Клуб, Советы, Статьи
лазерная эпиляция

На сьогоднішній день, коли розквіт індустрії краси знаходиться на самому піку, епіляція є однією з найбільш затребуваних салонних процедур. У гонитві за ідеально гладкою шкірою, як на привабливих фото в глянцевих журналах і instagram, дівчата готові випробувати будь-які способи видалення волосся. На сьогодні, як вказано на сайті салона краси у Львові https://avantage.lviv.ua/lazerna-epilyaciya/, найбільш популярною є лазерна епіляція.

До сих пір видалення волосся за допомогою воску та цукрової пасти (шугарінг) були найбільш відомими методами салонної епіляції. Але ці способи мають ряд суттєвих недоліків. Наприклад, необхідність відрощувати волосся необхідної довжини для кожної процедури, суттєві больові відчуття (адже волосся видаляється ривком), сильне нагрівання воску, і т.д.

Видалення волосся лазером

Але останнім часом величезну популярність набирає саме лазерна епіляція, незважаючи на те, що цей спосіб був придуманий ще в 1990-х роках. Даний вид епіляції є найбільш безболісним і ефективним. Суть даного методу полягає у впливі на волосяний фолікул за допомогою енергії лазерного променя і надалі руйнуванні фолікула. Але, так як лазерна епіляція впливає тільки на фолікули в стадії росту (анаген), необхідне проведення декількох сеансів, щоб потім впливати на «сплячі» фолікули, які поступово набувають стадію анагена. Залежно від оброблюваної зони, типу шкіри, індивідуального типу оволосіння і потужності лазерного випромінювання, може знадобитися від 3 до 12 сеансів з періодичністю 3-5 тижнів. Лазерна епіляція хоч і обіцяє нам позбавлення від небажаного волосся назавжди, проте, необхідно робити підтримуючі сеанси хоча б раз на рік для збереження результату.

Існує безліч видів лазера: діодний, рубіновий, неодимовий і олександритовий, але найбільшого поширення набули діодний і олександритовий лазери. Як показують дослідження, тільки ці види лазера показують прекрасні результати. Як і будь-яка косметологічна процедура, лазерна епіляція має ряд протипоказань.

Протипоказання і правила

  • Вірусні інфекції ;
  • Цукровий діабет ;
  • Гіпертонія ;
  • Псоріаз, екзема ;
  • Відкриті рани на тілі ;
  • Вагітність і період лактації ;
  • Великі родимки і родимі плями в зонах, які планується обробляти лазером ;
  • Наявність татуювань в зонах, де планується провести епіляцію лазером (вони можуть вицвісти від впливу лазера).

Так само існує ряд правил, яких необхідно дотримуватися при підготовці до процедури і після проведення сеансу лазерної епіляції. Так, наприклад, довжина волосся перед процедурою не повинна перевищувати 2 мм, щоб уникнути опіку. Після проведення процедури рекомендується утриматися від відвідування лазні, солярію, не засмагати на сонці протягом 24 годин, не розтирати зони оброблені лазером мочалкою.

Можливі побічні ефекти

Побічні ефекти від лазерної епіляції хоч і є нечастим явищем, але все ж мають місце бути. До таких побічнихЛазерная эпиляция ефектів можна віднести почервоніння, пухирі, поява світлих або темних плям. Але, як правило, всі ці прояви припиняються протягом 24 годин і вам залишається тільки спостерігати за результатом процедури, який проявляється приблизно на 10-й день після проведення сеансу лазерної епіляції.

Як і для будь-якої процедури, пов’язаної з красою і здоров’ям, важливо ретельно підійти до вибору салону краси або косметології і фахівця, який зможе грамотно провести діагностику шкіри і волосся і індивідуально підібрати необхідні параметри для проведення лазерної епіляції з найменшим ризиком виникнення побічних ефектів.

Архивы

Январь 2019
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Дек   Фев »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

При копировании материалов активная ссылка на сайт обязательна. KratkoNews.com (Кратко) © 2012-2022.