Секрети популярності ресторану «Prynada»

20:35 /  Статьи
Prynada

Втілення української культури може бути різним, про що свідчить відомий в Києві ресторан «Prynada». Типових проявів фольклору в цьому закладі не знайти, але можна насолодитись особливою атмосферою, що поєднала повагу до традицій та ритм великого міста.

Український ресторан нового зразка

Відвідувачам ресторану «Prynada» пропонується не лише традиційна кухня – в меню представлені також національні страви інших країн, адаптовані згідно смаків сучасних українців. Тут ви зможете скоштувати як смачний борщ із реберцем-гриль, так і салат з креветками і рисовою лапшою або м’ясні легуміни. Актуальність – одна із переваг закладу, тому в переліку страв можна побачити навіть веган-меню.

Всі ми любимо гарні пісні, особливо українські народні – жива музика в «Prynada» лунає по-новому – навіть традиційні фольклорні твори тут звучать яскраво, в іронічній обробці. Музичний супровід ресторану представляє молоду і амбіційну Україну, тому доволі часто можна почути композиції Джамали, Pianoboy та Onuka, котрими дійсно можна пишатися.

Незабутнє враження справляє оригінальний інтер’єр, яким «Принада» дійсно відрізняється від інших столичних закладів. Втіленням концепції city-folk займались найкращі дизайнери і їм вдалося поєднати актуальне оформлення із традиціями української культури. Чого тільки вартий Петриківський розпис, що прикрашає стелю!

Гайда в «Принаду» на кальян!

Ресторан «Принада» славиться своїми дизайнерськими кальянами Meduse, прикрашеними унікальним Петриківським розписом. Тепер відпочинок в компанії друзів та близьких буде приправлений східним колоритом, який у свій час мав великий вплив на формування деяких українських традицій. Куріння кальяну – своєрідна дань козацькому минулому, адже наші хоробрі предки не могли уявити свого життя без люльки та духмяного тютюну.

Тютюн в «Принаді» також особливий і представлений преміальними сортами. Кальянна карта здатна догодити навіть самому вимогливому гурману, адже посмакувати можна витонченим смаком різних композицій:

  • Зеленим раєм, приготованим на абсценті;
  • Ігристим димом на шампанському;
  • Соковитим фруктом із додаванням соку;
  • Блакитним берегом на воді.

Любителі співу зможуть потренувати свої здібності в інтелігентному караоке, а також повністю зануритись у атмосферу концерту. Будьте уважні – кожна пісня виконується лише один раз за вечір!

Архивы

Июнь 2018
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Май   Июл »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

При копировании материалов активная ссылка на сайт обязательна. KratkoNews.com (Кратко) © 2012-2022.