ДНК діагностика хромосомних захворювань в Києві від igr-lab.com.ua

21:37 /  Здоровье, Статьи
днк тест

Статистика невтішна — близько 5% дітей народжуються зі всілякими вродженими патологіями. Навіть абсолютно здорові батькі не є гарантією появи на світ здорового малюка.

Уважне ставлення вагітної до власного здоров’я, правильне ведення вагітності лікарями і постійний моніторинг, а також своєчасна лабораторна діагностика (здача аналізів в потрібні триместри і терміни вагітності) дають можливість в перші тижні вагітності запідозрити наявність хромосомних відхилень у плоду.

Незважаючи на високу точність ДНК — дослідження, жоден аналіз не надає можливість поставити діагноз з ймовірністю в 100%.

Підтвердити діагноз можливо тільки шляхом проведення інвазивної допологової ДНК діагностики. Остання показана лише невеликій кількості вагітних жінок і строго за певними показниками.

Інвазивна і неінвазивна ДНК-діагностика в медичному центрі «ІГР»

Інвазивні методи дослідження достовірні, але мають один дуже значимий недолік — високий ризик позапланового переривання вагітності. Саме тому в медичному центрі «ІГР» використовуються переважно неінвазивні методи діагностики, які мінімізують ймовірність загрози мимовільного викидня.

Метод ДНК діагностики передбачає проведення аналізу фрагментів ДНК плоду, які виявляються в крові вагітної вже через кілька тижнів після зачаття. Спеціальні алгоритми оцінки — запорука достовірних результатів аналізу, раннього виявлення можливих хромосомних відхилень, а також мінімізації ризику переривання вагітності і прийняття адекватного рішення.

Переваги ДНК діагностики в лабораторії igr-lab.com.ua:

  • Максимально точний результат всього через 2 тижні після здачі крові;
  • Можливість проведення тесту починаючи з 9 тижня вагітності;
  • Мінімальна кількість крові для дослідження — близько 10 мл.

Завдяки даному виду діагностики на ранніх стадіях визначаються: синдром Дауна, Патау, Едвардса, Тернера, Клайнфельтера та ін.

Крім усього іншого, лабораторне дослідження дозволяє точно дізнатися стать майбутньої дитини, а також оцінити ризик розвитку таких захворювань, як гемофілія або м’язова дисплазія.

Медичний центр «ІГР» пропонує доступні ціни на ДНК діагностику хромосомних патологій, а також індивідуальний підхід до кожного пацієнта.

У разі необхідності лікарі-гінекологи, репродуктологи нашої клініки візьмуться за розшифровку результатів аналізу і дадуть свої рекомендації щодо подальшої діагностики або лікування.

Архивы

Октябрь 2018
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Сен   Ноя »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

При копировании материалов активная ссылка на сайт обязательна. KratkoNews.com (Кратко) © 2012-2022.