Що таке лудоманія?

23:26 /  Статьи

Сьогодні онлайн ігри на гроші є популярним методом проведення вільного часу. Дедалі більше користувачів віддають перевагу цьому заняттю, адже воно дозволяє виграти справжні гроші. Однак у гонитві за збільшенням банкролу багато гравців забувають про те, що насамперед подібні ігри були створені саме для розваг. Вони не дають 100% гарантії збільшення вашого капіталу, в них все залежить лише від успіху.

Користувачі, яких дуже захопили азартні ігри на гроші, можуть заробити розвиток серйозного захворювання — лудоманії. Це залежність, яка характеру патологічним потягом до подібних розваг. Боротися з нею дуже важко, тому слід докласти всіх зусиль для того, щоб не почати страждати від цієї проблеми.

Як виникає ігрова залежність?

Використовувати онлайн ігри на гроші варто з максимальною обережністю. Це дозволить уникнути багатьох проблем, у тому числі й розвитку лудоманії, що відбувається у чотири основні етапи:

  • виграш — гемблер починає відчувати смак перемоги, особливу радість від легкого заробітку грошей;
  • програш — втрата коштів викликає не негативні емоції, а бажання відігратися, повернути витрачений банкрол і збільшити його;
  • нерозсудливість — переломний етап, під час якого людина йде на найшаленіші вчинки, щоб знову почати грати в казино, наприклад, бере кредити або навіть грабує інших людей;
  • безнадійність — завершальний етап, який занурює гемблера у складну депресію.

Якщо ви любите ігри на гроші з виводом, це ще не означає, що у вас обов’язково розвинеться лудоманії. До факторів ризику належить низька стресостійкість та імпульсивність, а також нестабільна самооцінка людини. Якщо ви розумієте, що гра вас сильно затягує, краще зупинитися і зробити невелику перерву.  

Висновок

Лудоманія — серйозне захворювання, яке потребує лікування у фахівців. Не варто повністю відмовлятися від цього заняття, адже використовувати азартні ігри на гроші можна з урахуванням спеціальних правил. 

Метки:

Архивы

Январь 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Дек   Фев »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

При копировании материалов активная ссылка на сайт обязательна. KratkoNews.com (Кратко) © 2012-2022.