Тури до Єгипту: П’ять сімейних розваг в Єгипті

22:31 /  Советы, Статьи
египет

Уявіть, що вам 10 років, і ви побачили піраміди, справжніх мумій, гігантські статуї, пилові гробниці, багато прикрашені храми і галасливі базари. Єгипет — це просто один великий пригодницький майданчик для дітей, де є багато речей, які ви можете зробити разом зі своїми дітьми, які їм обов’язково сподобаються. Це також фантастичний освітній досвід.

Туристична компанія «ЄвроТур» Львів, яка організовує поїздки в Єгипет з України, може запропонувати безліч цікавих варіантів. На сайті компанії https://evrotur.lviv.ua можна ознайомитися з наявними гарячими турами, які найбільш вигідні, підібрати готель потрібного класу.

Прогулянки на ослах, конях і верблюдах

Є багато варіантів для їзди на ослах, верблюдах або конях по всьому Єгипту. Одне з найбільш туристичних місць для цього-Піраміди Гізи. Однак є багато інших місць в Єгипті, щоб зробити це. Наприклад, ви можете взяти кінний екіпаж в Луксорі, для поїздки навколо міста або до Храму Карнака. Популярними маршрутами з дітьми є стежки над Долиною царів.

Річкові прогулянки

Діти в захваті від річкових прогулянок по Нілу. Ви можете взяти річкове таксі на пристані Масперо в Каїрі і зробити одноденну поїздку на острів Канатар приблизно в 1,5 годинах їзди. У Канатаре є кілька парків розваг, вікторіанські мости і атракціони.

Якщо ви дісталися до Луксора, то ви знайдете більш цікаве місце для річкових прогулянок. Тут ви можете орендувати човни або фелуккі (парусні човни) на годину. Фелукка дуже атмосферна, але може бути досить повільною, в той час як моторний катер буде йти куди завгодно, і дітям може бути дозволено допомогти пілотувати човен. Їжа та напої зазвичай подаються на борту. Одна з популярних поїздок-поїздка на Банановий острів на 4 км вгору по річці. На острові часто можна побачити птахів і, звичайно ж, багато бананів, щоб поїсти. Ви також можете взяти човен вниз по Нілу від Луксора до Карнакського храму, щоб діти могли прибути так, як раніше прибували фараони.

Єгипет

Похід по магазинам

Єгипетські ринки схожі на скарбницю для дітей. Тут, в звивистих провулках ви можете знайти скарабеїв, маленькі піраміди, різьблених кам’яних кішок, мініатюрні канопи і обеліски або золоті та срібні прикраси. Дітям, можливо, сподобається, якщо їх імена будуть написані єгипетськими ієрогліфами на власному свиті папірусу. І завдяки обмінним курсом і ціною товарів, більшість батьків, ймовірно, знайдуть, що витрати не дуже великі. Хан аль Халілі базар є головним в Каїрі.

Зустріч з місцевими жителями

Дітям сподобається спілкуватися з місцевими жителями і особливо дітьми свого віку. Ви можете побачити групи дітей в таких місцях, як Єгипетський музей в Каїрі або піти в парки, де грають інші діти. Ви навіть можете організувати тур, в якому ви познайомитеся з сім’ями, одним із прикладів може бути кулінарний клас в сімейному будинку.

Каїр

У Каїрі є багато цікавих сімейних розваг. Ви могли б підняти дітей на ліфті на каїрську вежу. На вершині знаходиться оглядовий майданчик з видом на Ніл, Каїр і пустелю, а також ресторан, що обертається. Діти люблять Єгипетський музей, який наповнений золотими артефактами, страшними муміями і різними похоронними ювелірними виробами.

Фортеця Цитаделі також цікава з її масивної люстрою, годинником і вражаючою мечеттю. Каїрський зоопарк містить тварин, які є рідними для Африки, яких діти, можливо, ніколи не бачили. Або ви можете взяти дітей з собою на футбольний матч на Міжнародному стадіоні.

Архивы

Декабрь 2019
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Ноя   Янв »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

При копировании материалов активная ссылка на сайт обязательна. KratkoNews.com (Кратко) © 2012-2022.