Які корми для собак кращі?

0:13 /  Советы, Статьи
собака

Харчування собак має бути збалансованим


Харчування собак будь-якої породи має бути збалансованим і корисним. Це дозволить вихованцеві отримувати весь необхідний його організму набір речовин, завжди залишатися здоровим і сильним. Корми для собак поділяються між собою по класу і типу. Сухий корм може повністю замінити собаці прийом їжі. У ньому містяться різні поживні речовини і вітаміни. Якість сухого корму у різних класів буде відрізнятися, але преміум корм для собак має в своєму складі всі необхідні компоненти.

Економ-клас не містить в складі натуральне м’ясо, тому не рекомендується в якості основного харчування собаки. У його складі містяться недорогі харчові добавки пшениці і кукурудзи. Собака не зможе харчуватися одними рослинними речовинами, а без вживання м’яса через час почне відчувати проблеми зі здоров’ям.

Ароматизатори використовують для отримання хороших смакових якостей, через які собаці подобається вживати такий корм. Для підтримки гарного здоров’я свого вихованця експерти не рекомендують пропонувати собаці часте вживання кормів економ-класу.

Корми преміум-класу


Найбільш затребуваними для собак визнані корми преміум-класу. У їх складі міститься справжнє м’ясо, а добавки мають високу якість.

собака

Такий корм використовується для повсякденного харчування дорослих собак. При виборі кормів преміум-класу потрібно звертати увагу на їх виробника. Продукція різних торгових марок може мати різну збалансованість, тому потрібно порівняти кілька складів кормів, щоб підібрати оптимальний вид харчування.

Корми супер-преміум-класу містять велику кількість справжнього м’яса в своєму складі. Такий корм рекомендований до вживання цуценятам, які повинні щодня отримувати весь комплекс корисних для росту вітамінів. В якості додаткових субпродуктів використовуються натуральні інгредієнти, в складі корму повністю відсутні різні підсилювачі запахів. Якщо годувати собаку кормами такого класу, то можна не переживати за здоров’я і розвиток свого вихованця.

Вибір готового харчування для собаки можна знайти в зоомагазині. Корми холістікі містять м’ясні інгредієнти, в їх складі відсутні субпродукти. Доповнюються корми різними поживними речовинами і вітамінами, містять шматочки овочів і фруктів. Такий тип харчування має максимальну збалансованість, що дозволяє вихованцеві отримувати корисні компоненти в повному обсязі. Вартість корму холістік буде вище, це пояснюється його високою якістю.

Метки: ,

Архивы

Май 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр   Июн »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

При копировании материалов активная ссылка на сайт обязательна. KratkoNews.com (Кратко) © 2012-2022.