Темний паркет в інтернет-магазині UAfloor

5:24 /  Статьи

Якщо ви бажаєте купити паркет темного кольору, на цій сторінці ви знайдете все необхідне. У нас представлені десятки варіантів покриття для підлоги з дуба, ясена та інших видів деревини. Багато різновидів паркетної дошки тут можна використовувати під теплу підлогу. Пропонуємо висококласний паркет Barlinek, SCHEUCHER та інших виробників. Гарантія від 20 до 35 років. Темний паркет у цьому каталозі має покриття лаком, олією OXI, олією-віском, напівматовим лаком та ультрастійким лаком.

Тепер про те, скільки коштує темний паркет. Ціна починається приблизно від 1200 грн. У нас є багато позицій у наявності, але інші можемо привезти на замовлення. Тільки оригінальна продукція найвищої якості.

Як вибрати та купити паркет темного кольору

Незалежно від того, чи ремонтуєте ви приміщення або хочете купити паркет для абсолютно нової будівлі, колір покриття для підлоги, який ви виберете, буде мати великий вплив на простір. Одне з перших рішень, яке ви повинні прийняти, — чи хочете купити паркет темний або світлий, і бувають певні ситуації, коли одне краще іншого.

Чи підійде світла або темна підлога для вашого приміщення, залежить від багатьох факторів. Вам потрібно буде розглянути вашу унікальну ситуацію, щоб вирішити, який варіант кращий.

Якщо ви працюєте з внутрішнім простором, почніть із розгляду розміру площі. Взагалі, купити паркет темного кольору – найкраща ідея для великих кімнат. Якщо ви боретеся з великим простором, який здається печерним, темний паркет може допомогти зробити цей простір більш керованим. Деякі люди вважають, що темні кольори паркетної дошки здаються більш затишними або навіть елегантними, тому вони часто віддають перевагу вітальням або кабінетам.

Підлога повинна добре поєднуватися з кухонними шафами, кольором стін та відтінком меблів. Світлі підлоги та світлі шафи не завжди добре поєднуються одна з одною. Натомість рішення купити темний паркет може додати контрасту та доповнити естетику ваших світлих шаф або меблів.

Враховуйте також, скільки природного світла потрапляє до кімнати. Кімната, яка отримує багато природного світла, може призвести до того, що дуже світла підлога виглядатиме розмито в години пік денного світла.

В цьому випадку вам може бути краще вибрати і купити трохи темніший паркет, особливо якщо це кімната, яку ви часто використовуєте в денний час, наприклад, вітальня. Також важливо подумати, як ви плануєте використовувати кімнату. Якщо в кімнаті буде інтенсивний рух, наприклад, у передпокої, темніший колір підлоги краще приховає недоліки, такі як плями від води або подряпини.

Подумайте також про свій спосіб життя, наприклад, якщо у вас є діти, які часто ходять по дому у взутті, або якщо у вас є домашні тварини, які ходять по бруду і залишають всюди свою вовну. Темна паркетна дошка часто краще приховують бруд і шерсть домашніх тварин, ніж світліші покриття для підлоги, хоча це частково залежить від кольору вовни вашого вихованця.

Температура є проблемою під час вибору підлоги для відкритого простору. Темний паркет, особливо чорні, поглинають більше сонячного світла ніж світлі, тому нагріваються швидше. Це може бути як корисно, так і потенційно проблематично, залежно від того, як ви використовуватимете простір. Якщо ви живете в холодному кліматі і вибираєте підлогу для дитячого майданчика, який, як ви сподіваєтеся, сприятиме таненню снігу, вам допоможе вибір паркет темнішого кольору. Чорний, темно-зелений або темно-синій підлоговий продукт поглинатиме сонячні промені, нагріватиметься та сприятиме прискоренню танення, потенційно роблячи ігровий майданчик доступним.

Також важливо розуміти, що покриття для підлоги світлих тонів вицвітають швидше, ніж темніші. Жовта або світло-оранжева підлога може почати виглядати розмитою або вицвілою раніше, ніж паркетна дошка темного кольору (відтінку).

Ви також повинні враховувати, як колір підлоги поєднується з навколишніми кольорами. Можливо, ви захочете придбати підлогу, яка доповнить терасу, ваш внутрішній дворик, меблі, колір вашого будинку або будь-які інші кольори, які є.

Вищезазначені пункти можуть допомогти вам визначити, яка підлога найкраще підходить для приміщення: паркет темного кольору або світлого, але насправді це лише корисні рекомендації. Зрештою, покриття для підлоги, яке ви вибираєте, має відповідати вашому особистому смаку і бути продуктом, яким ви задоволені.

Архивы

Январь 2023
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Дек   Фев »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

При копировании материалов активная ссылка на сайт обязательна. KratkoNews.com (Кратко) © 2012-2022.