Ігор Сподін: як стати марафонцем після 40 років

11:46 /  Статьи
Ігор Сподін

Ігор Сподін, який став марафонцем після 40 років, є живим прикладом того, що ніколи не пізно почати займатися спортом. Біг — це те рішення, яке дозволяє зміцнювати фізичне здоров’я і не вимагає особливих навичок або реквізиту.

Все, що потрібно для початку — це прагнення до чогось нового, а також трохи часу для забігів. Зрозуміло, що новачки починають з малого і поступово рухаються вперед, до участі в різних регіональних і міжнародних марафонах, як це робить сподін ігор юрійович після 40 років.

Хто такий Ігор Сподін

Сьогодні Ігор Сподін займається бізнесом, але біг є основною частиною його життя. Раннє він думав, що бути марафонцем у віці понад 40 років складно і практично нереально, адже організм старіє, та й часу може бути не так багато на все це.

Так, до 35 років Ігор не пов’язував своє життя зі спортом, займався бізнесом і від банківського службовця він прийшов до відкриття кількох ресторанів.

Ігор Сподін

Однак ближче до 40 років Сподін Ігор відчув погіршення здоров’я, а симптоми хронічної втоми через постійну робочу атмосферу почали проявлятися все частіше.

За наполяганням лікаря, який не виявив особливих проблем, але порадив збільшити фізичні навантаження, Ігор почав з футболу. Однак він швидко зрозумів, що він не командний гравець і цей спорт йому не підходить. У той же час відчувши позитивний ефект від навантажень, майбутній марафонець бажав і далі займатися спортом.

Від коротких дистанцій до марафонів

Починаючи з коротких забігів максимум до 3 км, Ігор Сподін почав займатися бігом. Як це буває з кожним спортом, для нього був найскладнішим перший місяць, під час якого організм адаптувався до навантажень.

Після того, як він одного разу зміг подолати 10 км, його метою стало участь в марафоні. Марафони — це забіги на витривалість, які відмінно дозволяють перевірити межі свого організму в цілому. І фізична підготовка тут також важлива, як і емоційна.

Перший марафон Ігор Сподін подужав в Києві. Після цього впевненість в собі зросла і він вирішив вийти на міжнародний рівень. Тепер марафони є важливою частиною його життя.

Архивы

Октябрь 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Сен   Ноя »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

При копировании материалов активная ссылка на сайт обязательна. KratkoNews.com (Кратко) © 2012-2022.