Кожна компанія має потребу в якісному постачальнику електроенергії. Що може запропонувати ринок електрики в Україні

23:47 /  Статьи, Экономика
енергопостачання

Надійне енергопостачання важливо для кожної компанії, особливо якщо у неї серйозні виробничі потужності. У цьому випадку варто звернути свою увагу на постачальників електричної енергії, які орієнтовані на обслуговування юридичних осіб.

На даний момент в Україні є енергетичні компанії, які можуть запропонувати не тільки безперебійне постачання електрики, а й запропонують вигідний тариф. Наприклад, до таких належить Megatraiding, яка має якісні переваги в порівнянні з конкурентами. На сьогодні енергопостачання Megatraiding відбувається в 28 регіонів країни.

Якісне безперебійне енергопостачання — запорука успішності і стабільності багатьох організацій. Кожна година простою може обходитися в десятки тисяч або мільйони гривень збитків. Таке допускати не можна і тому потрібні надійні постачальники, які можуть забезпечити обумовленої потужністю.

Електрика гарантує не тільки освітлення, але і живить важливе обладнання, системи захисту, сигналізацію.

Що може запропонувати компанія Megatrading

енергопостачання

Компанія Megatrading займається постачанням електрики на вигідних і прозорих умовах. Вона пропонує своїм клієнтам індивідуальні умови співпраці. Власні потужності виробництва електрики дають можливість встановлювати конкурентоспроможну ціну, яка розраховується за спеціальною формулою.

Щоб отримувати електрику за вигідним тарифом, знадобиться дотримуватися умов співпраці, які стосуються своєчасної оплати:

  • Перший платіж потрібно зробити за 5 банківських днів до кінця місяця в розмірі 30% авансу за майбутній місяць споживання;
  • Друга оплата — 40% вартості не пізніше 10 числа;
  • Третя оплата — 30% суми не пізніше 20 числа.

Ця компанія є успішним постачальником електрики в 28 регіонів України і серед клієнтів у неї понад 100 підприємств різної спрямованості ведення діяльності.

Професійна команда, яка управляє компанією Мега Трейдинг, змогла досягти вражаючих результатів і складає гідну конкуренцію існуючим на ринку постачальникам. Щоденна їх робота спрямована на підвищення якості обслуговування клієнтів і збільшення числа споживачів.

Новий ринок електроенергії в Україні

З 1 січня 2019 року в Україні були введені нові зміни в ринку електроенергії. Раніше з 1996 року він був практично монопольним, так як всі генеруючі компанії були змушені продавати електрику державної компанії «Енергоринок» за невигідною для себе ставкою, яку позначала Національна комісія з регулювання. «Енергоринок», в свою чергу, віддавав електрику Обленерго, які доставляли її споживачам.

Такий монопольний підхід не дозволяв створювати конкуренцію і по суті держава була єдиним постачальником. У новому ринку були змінені правила — скасована монополія, утворені нові постачальники електрики, з’явився оптовий ринок, вийти на ринок електрики стало значно простіше.

Архивы

Март 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Фев   Апр »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

При копировании материалов активная ссылка на сайт обязательна. KratkoNews.com (Кратко) © 2012-2022.