Що таке ERP система і навіщо вона потрібна

8:42 /  IT News, Статьи, Экономика
ERP

Автоматизація робочих процесів актуальна вже дуже давно і пропонує всілякі рішення для управління персоналом, постановою і відстеженням завдань, управлінням іншими процесами діяльності. До таких систем відноситься і ERP система, призначенням якої виступає спільне управлінням завданнями.

ERP системы є програмний пакет, який має можливість інтеграції в CRM систему та де є можливість постанови завдань, їх управлінням, контролем виконання. ERP системи мають зрозумілий інтерфейс і безліч опцій налаштування під потреби певної компанії.

Переваги ERP систем

ERP

Постанова завдань і управління персоналом ще недавно займало набагато більше часу, проте з появою ERP систем комунікація керуючого персоналу, менеджерів і рядових співробітників значно спростилася.

Тепер співробітник швидше отримує завдання і приступає до його виконання. Більш того, в розпорядженні персоналу весь набір важливих інтеграційних інструментів, чітко прописані вимоги завдання.

Особливі переваги з ERP отримує керівний склад, так як система дозволяє досліджувати активність співробітників, їх ефективність і використовувати побудований KPI для нарахування оплати і премій.

Можливості ERP

ERP

ERP пропонує широкий функціонал і зручне управління з різних пристроїв — комп’ютерів, ноутбуків, планшетів, смартфонів. Завдяки такому підходу прийняття завдань і їх обробка значно прискорюється.

Кожна задача має свій статус і обмежені терміни виконання. До неї може бути прив’язаний одна людина або відповідальна група. Також всередині є нагадування про дедлайни.

Доступ до завдань і їх управлінням може обмежуватися завдяки гнучкій системі налаштувань для кожного фахівця. Наприклад, можна надати можливість постанови завдань тільки менеджерам, тоді як виконавці (рядовий персонал) не матимуть таких функцій.

Системи шаблонів, голосові помічники та інші допоміжні функції відкривають додаткові можливості, спрощують роботу персоналу, впливають на ефективність виконання завдань.

В цілому, ERP є корисним інструментом для бізнесу, особливо коли компанія має велику кількість персоналу і різні філії в країні і за її межами.

Метки:

Архивы

Август 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Июл   Сен »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

При копировании материалов активная ссылка на сайт обязательна. KratkoNews.com (Кратко) © 2012-2022.