Отримання довідки про несудимість – де вона потрібна і як спростити процедуру

0:08 /  Статьи
Довідка про несудимість

Довідка про несудимість в Україні – офіційний документ, який підтверджує той факт, що людина не має кримінальної судимості та певних обмежень, визначених судом. Видається у сервісних центрах МВС, для чого потрібна копія паспорта.

Сам процес отримання документа залишається бюрократично затягнутим — необхідно потрапити в потрібний час прийому, відстояти чергу і оплатити виготовлення.

Для спрощення процедури деякі фізичні особи користуються послугами бюро перекладів ABC або компаній, які виконують таку роботу. Це дозволяє заощадити час і отримати вже готовий документ поштою або в офісі, в спокійній обстановці. В бюро перекладів ABC довідка про несудимість Львів видається в обумовлені терміни.

Нюанси отримання довідки про несудимість

Довідка про несудимість може бути запитана у фізичної особи абсолютно з різних причин. Наприклад, при прийомі на роботу, оформленні візи, відновленні документів, усиновленні тощо.

Цей документ має термін виготовлення — це означає, що його не видадуть того ж дня. Середній період видачі знаходиться в межах трьох-чотирьох тижнів.

Чітких термінів дії документа не визначено, кожна організація, яка вимагає документ, сама виставляє терміни, після яких він перестає діяти. Найчастіше це один місяць.

Буває два типи довідки – укорочена та повна. Укорочений варіант документа містить лише інформацію про те, що людина не судима і не залучалася. Повна довідка містить повну інформацію про відсутність або певні обмеження.

Щоб замовити довідку через менеджера, потрібно зв’язатися з ним по телефону та запросити таку послугу, після чого знадобиться надати копію паспорта та зробити оплату.

У деяких випадках без довідки про несудимість ніяк обійтися. Документ виконано у вигляді бланка, на якому є печатки та підписи. Найчастіше для надання потрібен оригінал, але можна відразу зробити кілька копій про всяк випадок. Замовлення документа у Львові доступне і онлайн.

Архивы

Январь 2022
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Дек   Фев »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

При копировании материалов активная ссылка на сайт обязательна. KratkoNews.com (Кратко) © 2012-2022.