Чому підприємства України потребують безперебійних поставок електроенергії

9:25 /  Статьи, Экономика
МЕГАТРЕЙДІНГ

Кожне працююче підприємство на території України потребує безперебійних поставок електроенергії за доступною ціною, так як від цього безпосередньо залежить як їх фінансова успішність, так і можливість виконувати замовлення в точно встановлені терміни.

Будь-які затримки в роботі або призупинення діяльності неприйнятні, адже це порушує графіки і веде за собою ланцюжки серйозних наслідків. Саме тому підприємства воліють укладати договори з надійними постачальниками енергоресурсів, до яких відноситься https://megatrading.com.ua Megatrading.

ТОВ «МЕГАТРЕЙДІНГ» — професійний постачальник електричної енергії

ТОВ «МЕГАТРЕЙДІНГ» — професійний постачальник електричної енергії, що пропонує своїм клієнтам гнучкі умови співпраці. Маючи власну генерацію на рівні 110 000 МВт*год на місяць, а також балансуючу групу 260 000 МВт*год на місяць, він може задовольнити вимогам як юридичних осіб, так і компаній постачальників.

Серед переваг постачальника:

  • Прозора формула ціноутворення;
  • Індивідуальні умови для кожного клієнта;
  • Гнучкий графік оплати;
  • Надійна безпека поставок;
  • Супровід клієнтів.

Вже більше 100 компаній і підприємств змогли оцінити якість постачальника, ставши його клієнтами.

Енергонезалежність України — важлива віха розвитку промисловості

МЕГАТРЕЙДІНГ

Енергонезалежність України є важливою віхою розвитку промисловості і держави в цілому. Якщо компанії будуть мати вигідну ціну на енергоресурси і зможуть бути впевненими в безперебійних поставках, вони матимуть можливість складати гідну конкуренцію на ринку і будувати плани щодо подальшого розвитку.

Розвиток альтернативних джерел енергії може цього добре посприяти. Вже зараз на території країни працює не мало сонячних і вітрових електростанцій та інвестування в цю галузь постійно наростає.

В основному належать вони невеликим виробникам, але є і досить великі «гравці». Наприклад, в 2019 році ДТЕК ввели в експлуатацію найбільшу сонячну електростанцію в Україні і другу за величиною в Європі, яка генерує 240 мВт. Об’єкт знаходиться поруч з Нікополем і розташований на території 437 гектарів.

Однак для статусу енергонезалежності України потребує набагато більшій кількості електростанцій, які належать дрібним або середнім компаніям. Це створює конкуренцію на ринку і сприяє падінню ціни.

Архивы

Май 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр   Июн »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

При копировании материалов активная ссылка на сайт обязательна. KratkoNews.com (Кратко) © 2012-2022.